Poco M6 4G özellikleri ve fiyatı belli oldu

Poco M6 4G’nin daha önce özellikleri sızdırılmıştı. Telefona ait tasarım hakkında da bilgi sahibiyiz. Poco M6 4G, yarın resmi olarak piyasaya sürülüyor, ancak ürün sayfası Poco’nun global web sitesinde detaylı özellikleriyle birlikte şimdiden yayında. Poco M6 ailesinin en yeni üyesi olan bu cihaz, uygun fiyatlı bir 4G modeli olarak dikkat çekiyor ve temel özelliklerini geçen hafta tanıtılan Xiaomi Redmi 13 ile paylaşıyor. Yani iki cihazda da hemen hemen aynı özellikler mevcut olacak.

Poco M6 4G, 6.79 inç FHD+ çözünürlüğe ve 90Hz yenileme hızına sahip bir IPS LCD ekran sunuyor. Cihazın içerisinde Helio G91-Ultra yonga seti, 6 veya 8 GB RAM ve 128 veya 256 GB genişletilebilir depolama alanı bulunuyor. Yani aslında yakın zamanda piyasaya sürülen bir çok telefonda bulabileceğiniz özellikler.

Arka kısımda, 108 MP Samsung ISOCELL HM6 ana sensör ve 2 MP makro lens yer alıyor. Yazılım tarafında ise Android 14 tabanlı Xiaomi HyperOS kullanılıyor. 5.030 mAh bataryası, 33W hızlı şarj desteği, yan tarafa monte edilmiş parmak izi okuyucusu ve kulaklık girişi ile dikkat çekiyor. Bu pil kapasitesi günlük kullanım için oldukça yeterli. Hızlı şarj desteğini de göz önüne aldığımızda ortalama bir kullanıcıyı memnun edebilir.

Poco Global, M6 4G için erken satış fiyatlarını da paylaştı. Telefonun 6/128 GB versiyonu 129$’dan 8/256 GB versiyonu ise 149$’dan satışa sunulacak. Cihazın resmi lansmanıyla ilgili detayları yarın paylaşacağız. Bu yeni model, Poco hayranları için yüksek performansı uygun fiyata sunmayı vaat ediyor. Telefonun ülkemizde de raflarda yer alacağı düşünülüyor. Fiyatı ile ilgili şimdilik bir bilgi yok ancak vergilerle birlikte hesapladığında 10.000,00 TL ile 15.000,00 TL fiyat aralığında satışa sunulması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx