‘İş kazası geçirdikten sonra müdürün ortaya çıkışı’ videosu viral oldu

Sosyal medyada yayınladığı kısa videolarla tanınan Oğuzhan Alpdoğan’ın ‘iş kazası’ konulu son içeriği viral oldu.

Kendisi de eski bir fabrika işçisi olan İzmitli Alpdoğan’ın “İş kazası geçirdikten sonra müdürlerin ortaya çıkışı” notuyla paylaştığı kısa video kısa süre içinde milyonlarca kez izlendi, on binlerce beğeni ve paylaşım aldı.

Alpdoğan’ın kısa videosu bir işçi evinde geçiyor. Geçirdiği iş kazasında yaralanan işçi evde dinlenmeye çalışırken kapı çalıyor ve elinde meyve poşetleriyle fabrika müdürü odaya giriyor. Kısa süren ziyarette hal-hatır sorma ve ‘geçmiş olsun’ faslından sonra müdür “Ben videoları izledim. Hatalı biziz oğlum. Ben vicdan azabı çekiyorum. Bu bizim hatamız. Neyse sağlık olsun. Yapacak birşey yok” diyor ve ardından ‘asıl konu’ya girip “Bu şikayet mikayet işleri ne oldu oğlum” diye soruyor.

İşçinin “babam avukat kovalıyor” sözlerinin ardından fabrika müdürü “Oğlum ana-babayı katmayalım şimdi burada. İşler zaten yolunda gitmiyor. Ben şimdi sana bir abi olarak tavsiyede bulunacağım. Sen babanın cebindeki son parayı alır mısın?. İşler yolunda değil bunu çok iyi biliyor…” deyip konuyu değiştiriyor.

Ardından da “Fabrikanın aracı emrinizde. 7/24 arayabilirsiniz. Beni de arayabilirsiniz. Sen bir iyileş, bir kendine gel. Gel benim odama konuşalım. Patronumuzunda selamı var” diyerek ortamı terk ediyor.

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx